top of page

Werkwijze bij grootverbruikers

Vanwege het grote verschil in aanbod en een overdaad aan producten die de verschillende leveranciers aanbieden, zeker op het gebied van grootverbruikers, is de energiemarkt erg ontransparant en onnodig ingewikkeld. Appels met appels vergelijken wordt voor uw firma haast onmogelijk gemaakt. Dan speelt er ook nog het marktmoment. Wanneer is nu eigenlijk het beste moment om in te kopen?

 

Door de jarenlange kennis en ervaring die TJK Energie Advies heeft opgedaan bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland, kunnen wij de markt 24/7 voor u volgen om het juiste inkoopmoment te kiezen. Daarnaast zijn wij perfect in staat de verschillende producten van de leveranciers te kunnen onderscheiden. Dit kunnen wij vervolgens overzichtelijk en transparant aan u presenteren. U maakt ten slotte uw keuze, of laat ons de keuze voor u maken.

 

Voor u betekent dit:

  • Altijd een uiterst scherp tarief

  • Altijd een betrouwbare energieleverancier

  • Geen omkijken naar uw energiezaken

  • Één vaste contactpersoon voor al uw energiezaken

 

Hieronder ziet u hoe het traject er voor u als grootverbruiker uit ziet.

(1) Kennismaking & Energiescan
​​
Een vertegenwoordiger van TJK Energie Advies komt geheel vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw huidige situatie te bespreken. Hij zal hierbij gegevens opvragen die we nodig hebben voor een energiescan. bij de energiescan kijken wij naar al uw energiekosten om te kijken waar verbeteringen of besparingen mogelijk zijn.
(2) Scanrapport & Advies
​​
U ontvangt van TJK Energie Advies een rapport met de bevindingen n.a.v. de energiescan. Daarnaast zullen we u op het juiste moment één of meerdere voorstellen van leveranciers presenteren en u hierin adviseren. Het blijft geheel aan u voor welke energieleverancier u kiest. Ook kunt u er voor kiezen ons de keuze voor u te laten maken. TJK Energie Advies is niet gebonden aan een leverancier, dus u krijgt volledig onafhankelijk advies, op basis van de wensen die u heeft.
(3) Afhandeling & Vervolg
​​
Na uw keuze zal TJK Energie Advies met uw nieuwe energieleverancier de zaken in orde maken. U hebt hier geen omkijken meer naar. TJK Energie Advies blijft u op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen op de energiemarkt. Daarnaast kunt u voor alle overige energiezaken altijd contact met ons opnemen.
bottom of page