top of page

Werkwijze bij kleinverbruikers

 

Voor u als kleinverbruiker is het vaak lastig een goede keuze te maken voor een geschikte energieleverancier. De producten die aangeboden worden lijken erg veel op elkaar. Ook bent u als kleinverbruiker erg beperkt in het onderhandelingstraject.

 

TJK Energie Advies koopt voor u samen met tientallen andere kleinverbruikers in een keer de energie in. Het totaalvolume wordt door de leveranciers uiterst serieus genomen en de tarieven zijn veel voordeliger. Het onderhandelingstraject nemen wij volledig voor u uit handen.

 

Voor u betekent dit:

  • Altijd een uiterst scherp tarief

  • Altijd een betrouwbare energieleverancier

  • Geen omkijken naar uw energiezaken

  • Één vaste contactpersoon voor al uw energiezaken

 

Hieronder ziet u hoe het traject voor u als kleinverbruiker er uit ziet.

(1) Kennismaking & Energiescan
​​
Een vertegenwoordiger van TJK Energie Advies komt geheel vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw huidige situatie te bespreken. Hij zal hierbij gegevens opvragen die we nodig hebben voor een energiescan. bij de energiescan kijken wij naar al uw energiekosten om te kijken waar verbeteringen of besparingen mogelijk zijn.
(2) Scanrapport & Collectief
 
U ontvangt van TJK Energie Advies een rapport met de bevindingen n.a.v. de energiescan. Daarnaast ontvangt u een voorstel waarbij u met andere kleinverbruikers energie in kan kopen. Door het grote volume zal dit een uiterst scherp aanbod zijn. Het is volledig aan u om daar direct bij in te stappen of niet.
(3) Afhandeling & Vervolg
​​
Als u er voor kiest om collectief in te kopen zal TJK Energie Advies met uw nieuwe energieleverancier de zaken in orde maken. U hebt hier geen omkijken meer naar. TJK Energie Advies blijft u op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen op de energiemarkt. Daarnaast kunt u voor alle overige energiezaken altijd contact met ons opnemen.
bottom of page