top of page

Over ons

TJK Energie Advies is door jarenlange ervaring in zowel de grootzakelijke als de MKB energiemarkt dé adviseur voor zakelijke Energie. Naast het geven van beste onafhankelijke advies voor de inkoop, ontzorgen wij u volledig van al uw energiezaken. Zo kunt u gewoon uw werk blijven doen, en hebt u uw energiezaken altijd op orde.

 

De Nederlandse energiemarkt wordt gedomineerd door een aantal grote en een aantal kleinere leveranciers. Zij bieden allemaal andere producten aan, waardoor het voor u als ondernemer haast onmogelijk wordt gemaakt appels met appels te kunnen vergelijken. Alle producten lijken op elkaar, maar onder aan de streep verschillen ze wel degelijk. 

 

De kennis en ervaring van TJK Energie advies is opgedaan bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Door onze kennis zijn wij perfect in staat de verschillende producten van de leveranciers te kunnen onderscheiden, en dit zeer overzichtelijk aan u te kunnen presenteren. We werken met alle leveranciers van Nederland samen, zowel de grote als de kleinere. Zo krijgt u van ons een overzichtelijk en transparant advies, wat precies bij de wensen van u als klant aansluit. 

 

Voor onze grootverbruik klanten zorgen we voor een uitgebreid advies op basis van uw huidige situatie en uw wensen voor de toekomst. Zo krijgt u een advies wat precies op maat voor uw onderneming gemaakt is. Ook adviseren wij u in het kiezen van het juiste marktmoment. De grootzakelijke energiebeurzen zijn zo beweeglijk als de AEX, maar wij houden hem continu voor u in de gaten.

 

Voor onze kleinverbruik klanten kopen we collectief energie in. Uw volume wordt gecombineerd met tientallen andere verbruikers zoals u. Zo is er een flink prijsvoordeel te behalen. Omdat u bij ons uw contactpersoon heeft voor al uw energiezaken, hoeft u nooit meer in de wacht te staan bij de klantenservice van de grote energieleveranciers. 

 

 

bottom of page